در مال خلیفه لردگان برگزار شد؛
مراسم سوگواری وفات مادر علمدار کربلا
مراسم عزاداری وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها مادر علمدار کربلا همزمان با اقامه نماز مغرب وعشاء در مسجد حضرت ابوالفضل علیه السلام مال خلیفه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیأت رزمندگان اسلام استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت الاسلام امین خالدی وفات بانوی ادب ومعرفت را تسلیت گفت و ادامه داد: حضرت ام البنین سلام الله علیها در شمشیر زنی، نیزه داری، در شجاعت و دلیری زبانزد تمام قبیلهاش بودند.
کار شناس مسایل مذهبی افزود: اما چیزی که حضرت ام البنین سلام الله علیها را متمایز می کرد،حجب و حیای مثال زدنی و ملاحت خاص زنانه بود که در کنار جنگآوری، او را به یک دختر کم نظیر تبدیل کرده بود، کمتر مردی جرأت خواستگاری از او را داشت و آنهایی هم که پا پیش میگذاشتند، از بزرگان و اشخاص مطرح بودند؛ اما جز جواب رد چیزی حاصلشان نمیشد.
حجت الاسلام خالدی ادامه داد: وقتی از حضرت ام البنین سلام الله علیها میپرسیدند چرا ازدواج نمیکنی،می گفت: “مردی نمیبینم، اگر مردی به خواستگاریام بیاید، ازدواج میکنم”
کارشناس مسایل مذهبی گفت: مادر علمدار کربلا یک شب خوابی دید، صبح فردا، وقتی “جناب عقیل”، برادر و فرستادهی حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام، که مردی نسب شناس بود، برای خواستگاری آمد، فاطمه لبخند معنا داری زد؛ فهمید که رویایش صادقه بوده است، از فرط شادمانی و رضایت، گریست و گفت: “خدا را سپاس من به مرد راضی بودم ولی خداوند سبحان مرد مردان را نصیب من کرد” و بی درنگ، پس از موافقت پدر و مادرش، موافقت خود را اعلام کرد و همسر علی بن ابیطالب علیه السلام، جانشین رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم شد
حجت الاسلام خالدی افزود: بارزترین ویژگی حضرت ام البنین سلام الله علیها، ادب بود، به جا و به موقع حرف می زد، حد خودش را میدانست و رفتارش، هرگز نشانی از خطا نداشت، روزی که پا در خانهی امیرالمومنین علیه السلام گذاشت اولین جملهاش به فرزندان آن امام همام این بود” نیامده ام جای مادرتان را باشم، من کجا و فرزندان زهرا سلام الله علیها کجا، من آمدهام تا کنیزتان باشم” و به حق نشان داد که راست میگفت.
وی ادامه داد: وقتی حضرت عباس علیه السلام، نوزاد شیرین ام البنین سلام الله علیها به دنیا آمد،بچه های حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را جمع کرد، آنها را نزدیک به هم نشاند و نوزاد یک روزه اش را در آغوش گرفت؛ بلند شد و عباسش را دور سر فرزندان فاطمه سلام الله علیها چرخاند تا به همه بگوید که فرزندان امالبنین، بلاگردان فرزندان فاطمه سلام الله علیها اند.
کارشناس مسایل مذهبی گفت: همیشه و همه جا به فرزندانش یادآوری میکرد که”مبادا حسن و حسین علیهما السلام را برادر و همتای خود بدانید، آنها تافتهی جدا بافتهاند،آسمانیاند، نوادگان پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم اند” و همین تربیت بود که نتیجهاش را در کربلا نشان داد.
حجت الاسلام خالدی افزود: حضرت ام البنین سلام الله علیها همان مادری است که وقتی کاروان کربلا را راهی می کرد،با وجود اینکه چهار جوان خودش همراه کاروان بودند، به تمام کاروان اینطور سفارش میکرد”چشم و دل مولایم امام حسین علیه السلام و فرمان بردار او باشید.
وی ادامه داد: حضرت ام البنین سلام الله علیها صاحب چهار ستاره ی نورانی به نامهای عباس، عبدالله، جعفر و عثمان بود که همگی در کربلا به در رکاب سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام به شهادت رسیدند.
حاج نبی الله بابااحمدی مسئول هیأت رزمندگان اسلام فلارد در حاشیه این مراسم با تسلیت وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها گفت: اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء، تلاوت کلام نورانی وحی،سخنرانی ذکر مصیبت مداحی و پذیرایی از دیگر برنامه های شام غریبان وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها مادر علمدار کربلا حضرت قمربنی هاشم علیه السلام بود.
این مراسم را از دریچه دوربین با هم نگاه کنیم…
عکاس: حاج نبی الله بابااحمدی
پایگاه اطلاع رسانی هیأت رزمندگان اسلام
بازدیدها: 0