نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی: توان حمله به ایران را نداریم

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی: توان حمله به ایران را نداریم

خانه / مطالب و رویدادها / نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی: توان حمله به ایران را نداریم

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی به ناتوانی این رژیم برای حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران اعتراف کرد.

در اولین اظهارات بعد از آزادی از زندان؛

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی: توان حمله به ایران را نداریم

خبرگزاری فارس: نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی: توان حمله به ایران را نداریم

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی به ناتوانی این رژیم برای حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران اعتراف کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ایهود اولمرت»، نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی که سال 2007 دستور حمله به سوریه با هدف ادعایی نابودی یک رآکتور هسته‌ای در منطقه دیرالزور سوریه را صادر کرد روز یکشنبه به ناتوانی این رژیم برای انجام اقدام مشابه در قبال ایران اعتراف کرد.

«اولمرت» که در همایش روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست» حضور داشت، گفت: «کاری که توانستیم با سوریه انجام بدهیم را با ایران نمی‌توانیم انجام دهیم.»

روزنامه جروزالم‌پست به نقل از نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی نوشت: «درباره سوریه (توانمندی هسته‌ای آن کشور را) نابود کردیم و می‌دانستیم که بازسازی آن به زمان نیاز دارد. در خصوص ایران، فاصله بیشتر است و سایت‌های هسته‌ای در مکان‌های مختلفی اکثراً در زیر زمین پراکنده هستند. توانایی اسرائیل برای نابودی توانمندی‌های هسته‌ای ایران بسیار کمتر است و این کار به توانایی‌های متفاوتی نیاز دارد [که ما نداریم.]»

این اولین اظهارات «اولمرت» بعد از آزادی از زندان است. وی که در پرونده دریافت رشوه به 19 ماه حبس محکوم شده بود، تیرماه سال گذشته از زندان آزاد شد.

«اولمرت» سپتامبر سال 2007، دستور حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه دیرالزور سوریه را صادر کرد.  رژیم صهیونیستی ادعا کرده هدف این حمله منهدم کردن یک رآکتور هسته‌ای در سوریه بوده، اما دمشق این ادعا را رد و تأکید کرده در منطقه مورد حمله هیچ سایت استراتژیک وجود نداشته است.

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در ادامه اظهاراتش در این نشست درباره سیاست‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در قبال توافق هسته‌ای ایران هم اظهارنظر کرد.

او گفت: «مطمئن نیستم کاری که ترامپ می‌خواهد بکند درست باشد. اگر جایگزینی وجود دارد، توافق را باید تغییر داد. اگر اینطور نیست، نباید برای تغییر آن عجله کرد.»

ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به علاوه آلمان در تیرماه سال 1394 به توافقی دست یافتند که قرار است در ازای ایجاد محدودیت در بخش‌هایی از فعالیت‌های هسته‌ای ایران، همه تحریم‌های بین‌المللی و یکجانبه مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران را رفع کند.

کارشکنی‌های آمریکا در اجرای برجام از زمان روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهوری آمریکا شدت گرفته؛  او در اقدامی که نقض صریح بندهای توافق هسته‌ای با ایران محسوب می‌شود، تهدید کرده کشورش را از توافق خارج خواهد کرد و یا درباره تجارت با ایران به کشورهای اروپایی هشدار داده است.

رژیم صهیونیستی که تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در منطقه غرب آسیا است از کشورهای طرف توافق با ایران خواسته این توافق را اصلاح یا لغو کنند.

http://fna.ir/bm0fui

پایگاه اطلاع رسانی هیات رزمندگان اسلام

Views: 115

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *