نگاهی به پشت‌پرده حمله موشکی غرب به سوریه

خانه / انقلاب و دفاع مقدس / بیداری اسلامی / نگاهی به پشت‌پرده حمله موشکی غرب به سوریه

حامیان تروریست‌ها از شکست آنها در مقابل ارتش سوریه و متحدانش به‌شدت عصبانی هستند و هر روز به دنبال طراحی سناریوی جدیدی برای انتقام‌گیری یا متوقف کردن قطار پیشروی‌ها و پیروزی‌های دولت و ملت سوریه می‌گردند.

نگاهی به پشت‌پرده حمله موشکی غرب به سوریه

بیش از هفت سال است که دولت و ملت سوریه درگیر بحران هستند. گروه‌های تروریستی با عناوین مختلف از «داعش» گرفته تا «جبهه‌النصره» با حمایت برخی کشور‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای سال‌هاست امنیت این کشور را برهم زده‌اند؛ اما مقاومت ملت و دولت سوریه در این چند سال ستودنی است، چراکه حامیان گروه‌های تروریستی پیش‌بینی می‌کردند دولت سوریه چند صباحی بیشتر دوام نخواهد آورد و حکومت را دو دستی تقدیم گروه‌های همسو با کشور‌های غربی و مرتجع منطقه خواهد کرد، ولی مقاومت چند ساله سوری‌ها در کنار متحدان منطقه‌ای آنها معادله و نقشه تروریست‌ها و اربابان آنها را بر هم زد. آنان نه‌تنها دولت را واگذار نکردند، بلکه «داعش» خطرناک‌ترین گروه تروریستی را به‌گونه‌ای شکست دادند که در تاریخ ماندگار و جاودانه شد.

خشم حامیان داعش از شکست تروریست‌ها

داعش و حامیان آن که یکی از مهم‌ترین و خطرناک‌ترین برهم ‌زنندگان امنیت سوریه بودند، همان‌طور که در موصل متحمل شکستی سنگین و ننگین شدند، در سوریه نیز شکست‌های سنگینی را متحمل شدند. شکست‌ مستمر و سریالی این گروه تروریستی در تغییر معادلات میدانی به نفع محور مقاومت نقش مهمی ایفا کرد. شواهد و قرائن نشان می‌دهد که سایر گروه‌‌های تروریستی در سوریه نیز به جان هم افتاده‌اند‌ و شرایط برای ارتش سوریه و نیروهای مقاومت فراهم شده است تا آنها مناطق بیشتری را که تحت سیطره تروریست‌هاست، به کنترل خود در آورند.

بر همین اساس ملاحظه می‌شود تروریست‌ها با حمایت‌های مستقیم و غیرمستقیمی که از سوی آمریکایی‌ها، غربی‌ها و برخی کشور‌های مرتجع منطقه می‌شوند، تاکنون نتوانسته‌اند اهداف اعلامی حامیان خود را محقق سازند؛ بنابراین حامیان آنها از شکست تروریست‌ها در مقابل ارتش سوریه و متحدانش به‌شدت عصبانی هستند و هر روز به دنبال طراحی سناریوی جدیدی برای انتقام‌گیری یا متوقف کردن قطار پیشروی‌ها و پیروزی‌های دولت و ملت سوریه می‌گردند.

سناریوهای سوخته آمریکایی برای سوریه

گروه‌های تروریستی و برخی شیوخ عرب خیلی تلاش کردند با بین‌المللی کردن بحران سوریه، بر نظام این کشور و بشار اسد فشار بیاورند؛ اما ورود روس‌ها به بحران سوریه، مشاوره مستشاران ایرانی، ورود رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان و اختلاف منافع کشورهای قدرتمند و شیوخ عرب همه و همه تاکنون موجب ناکامی محور ضد سوری موسوم به محور شرارت در بحران این کشور شده است.

ادعای واهی حمله شیمیایی به «دوما» در غوطه شرقی از سوی دولت سوریه نیز سناریوی تکراری و نخ‌نمایی از سوی آمریکایی‌ها و متحدانش است. آنها تاکنون چندین بار تلاش کرده‌اند حملات شیمیایی در سوریه را به دولت این کشور نسبت دهند؛ اتهامی که دمشق قاطعانه بار‌ها آن را رد کرده است.

هر عقل سلیمی این را می‌داند که وقتی دولت سوریه ابتکار عمل میدانی را در دست دارد و هر روز مناطقی را که در دست تروریست‌ها قرار دارد، یکی پس از دیگری بازپس می‌گیرد و آرامش را به این مناطق بازمی‌گرداند، چه لزومی دارد که دست به چنین اقدامی بزند تا به وسیله آن خود را مظان اتهام قرار دهد! به‌رغم اینکه بار‌ها اعلام شده است دولت سوریه سلاح شیمیایی ندارد.

بسیاری از کارشناسان متهم کردن دولت سوریه به استفاده از سلاح شیمیایی را تلاشی برای گمراه کردن افکار عمومی و وارونه کردن حقایق به موازات پیروزی‌های اخیر ارتش سوریه در مقابل تروریست‌ها عنوان می‌کنند. شواهد نشان می‌دهد که هدف آمریکا و متحدانش از متهم کردن دولت سوریه به استفاده از سلاح شیمیایی صرفا نجات تروریست‌هاست.

به نام مردم سوریه به کام اسرائیل

اما چه کسی از نجات و تداوم حضور تروریست‌ها در منطقه مخصوصا در سوریه سود می‌برد؟ پس رژیم صهیونیستی یکی از منتفعان اصلی تداوم بحران سوریه است؛ چراکه این رژیم، دمشق را دشمن دیرینه خود تلقی و خیلی تلاش می‌کند این کشور تجزیه شود. حملات متعدد هوایی و موشکی به مواضع ارتش سوریه در طول سال‌های گذشته برای کمک به گروه‌های تروریستی، ارسال باواسطه و بی‌واسطه سلاح به سوریه برای تجهیز مخالفان، دمیدن در آتش جنگ، انتقال زخمی‌های گروه‌های تروریستی به مناطق اشغالی تنها بخشی از اقدامات این رژیم در طول این سال‌ها بوده است.

حمله اخیر جنگنده‌های این رژیم به پایگاه «تیفور» سوریه نیز در واقع تحریک و مقدمه حمله موشکی آمریکا و متحدانش به برخی پایگاه‌های آمریکایی بود؛ هرچند آمریکایی‌ها به محض رسانه‌ای شدن این حمله با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند که در شرایط کنونی وزارت دفاع آمریکا هیچ‌ حمله‌ای به سوریه انجام نمی‌دهد؛ اما اوضاع را از نزدیک زیر نظر دارد و از تلاش‌های دیپلماتیک فعلی برای محاکمه عوامل استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه حمایت می‌کند.

این در حالی بود که آمریکایی‌ها بدون اینکه به بازرسان سازمان ملل فرصت بدهند تا در مورد حمله شیمیایی در دوما تحقیق کنند، به محض ورود بازرسان به خاک سوریه در اقدامی غیرمتعارف و غیرقانونی با تشکیل ائتلافی سه‌جانبه متشکل از واشنگتن، لندن و پاریس دست به حمله موشکی به برخی پایگاه‌های سوری زدند که غیر از تخریب ساختمان‌های خالی این پایگاه، دستاوردی نداشتند.

لزوم هشیاری محور مقاومت

مشاهده می‌شود در این میان رژیم صهیونیستی یکی از بازیگرانی بود که از حمله موشکی آمریکا و متحدانش به سوریه- که بیشتر شبیه یک مانور نظامی بود- حمایت کرد و مورد استقبال قرار داد. به نظر می‌رسد مجموعه این تحولات به‌طور حتم کاملا در راستای منافع و سیاست‌های این رژیم رخ می‌دهد تا جایی که تحلیلگران معتقدند کنشگری تل‌آویو در دمشق در راستای هدف نهایی کشاندن پای ترامپ به جنگی منطقه‌ای در سوریه قابل خوانش و ردگیری است؛ چراکه پر واضح است فشار‌ها بر این رژیم برای به رسمیت شناختن حقوق فلسطینیان از سوی افکار عمومی جهان و منطقه و حتی سازمان‌های بین‌المللی روزبه‌روز بیشتر می‌شود، لذا آنها تصور می‌کنند سوق دادن آمریکا به سوی جنگی دیگر در منطقه در شرایط فعلی گزینه مناسبی برای فرار از این مطالبه بین‌المللی است.

اما آنها سخت در اشتباهند، چون محور مقاومت قطعا در برابر زیاده‌خواهی آمریکایی‌ها و متحدان‌شان ایستادگی خواهد کرد و اجازه نخواهد داد مساله اول جهان اسلام که آزادسازی فلسطین از دست اشغالگران است، به حاشیه کشانده شود و همچنین پاسخ دندان‌شکنی به ماجراجویی‌های آنها در زمان و مکان نامعلومی خواهند داد.

اما در آخر باید متذکر شد که محور مقاومت نباید هیچ‌وقت از این موضوع غافل شود که تروریست‌ها و حامیان‌شان و در راس آنها رژیم اشغالگر قدس هر لحظه به دنبال نقشه‌های جدیدی در منطقه هستند؛ لذا ضرورت دارد این محور، نسبت به این مساله حساس و حیاتی هوشیار باشد و دستاوردهای بزرگی که یکی پس از دیگری برایش رقم خورده و می‌خورد و آن را به مرز پیروزی نهایی نزدیک می‌کند، حفظ کند و اجازه ندهد مساله اول جهان اسلام به باد فراموشی سپرده شود. محور مقاومت همچنین باید با تمام قوا، توطئه‌های دشمن را شناسایی و در نطفه خفه کند؛ چراکه حرف اول و آخر را در میدان تاکنون مقاومت زده و خواهد زد.

منبع: فرهیختگان

به کانال هیات رزمندگان اسلام بپیوندید

بازدیدها: 475

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *