جامعه ای که فرزندان گوی سبقت در تکنولوژی های نوین ارتباطی را از خانواده و آموزش و پرورش بربایند، راه به جایی نخواهد برد.
یک پژوهشگر فضای مجازی گفت:جامعهای که خانواده و آموزش وپرورش آن از بچهها عقبتر باشد این جامعه راه به جایی نمیبرد.
به گزارش خبرنگار واحد عترت شهرستان یزد؛ صالح اصغری مدرس دانشگاه و پژوهشگر فضای مجازی و رسانه در همایشی که به همت هیئت پیروان عترت خواهران رزمندگان اسلام برگزار شده بود، خاطر نشان کرد: در وضعیت کنونی نقش خانواده ها در تربیت فرزند متاثر از رسانه ها و خروجی آنها می باشد.
وی ادامه داد: گسترش رسانه در خانواده تا جایی رسیده است که می توان از رسانه به عنوان عضو دیگری از خانواده یاد کرد که این عضو بیشتر از دیگر اعضا حرف می زند و به تبع بیشترین تاثیرگذاری را دارد.
این پژوهشگر فضای مجازی و رسانه خاطر نشان کرد: وقتی والدین اغلب اوقات روز گوشی در دست داشته باشند، فرزند میآموزد که در همه حال باید گوشی در دست داشته باشد؛در کنار سفره؛ در حیاط و… گوشی را دست دارد.
وی با اشاره به اینکه امروزه رسانهها فکر کودکان را براحتی تسخیر می کنند، اظهار کرد: متاسفانه برخی والدین حوصلهی وقت گذاشتن برای فرزند را نداشته و سعی دارند با گذاشتن انواع رسانهها در اختیار فرزندان، آنها را از سر خود رفع کنند.
اصغری با اظهار تاسف از اینکه والدین قبل از آموزش نحوه صحیح استفاده از تلفن همراه، آن را برای فرزندانشان میخرند، خاطر نشان کرد:
اگر برای بچهها تلفن همراه خریدیم بایستی به آنها آموزش دهیم، تلفن همراه وسیله فخرفروشی بین دوستان نیست؛ کودک باید بداند که این وسیله ارتباطی بوده وبرای استفاده است نه برای پز دادن.
وی درباره نحوه مدیریت خانواده بر استفاده از وسایل ارتباطی گفت: به هیچ عنوان خانوادهها جلوی فرزندان خود اعتراف نکنند که از وسایل یادشده از قبیل تلفن همراه هوشمند سر در نمیآورند و ضرورت دارد که والدین از فرزندان خود در این حوزه جلوتر باشند.
استاد دانشگاه ادامه داد: وقتی والدین از فرزند سوال می کنند که «چه طور این کار را انجام دهم؟ »؛ این فرزند برای ازدواج از پدر و مادر خود مشورت نمیگیرد.
اصغری با بیان اینکه اگر والدین با بچههای خود صحبت نکنند، ناگزیر فرزندان با دیگری می روند، افزود: والدین باید در نظر داشته باشند تلفن همراه ابزاری شخصی برای فرزندان نبوده و این که بچهها میگویند تلفن همراه وسیله شخصی است، صحیح نمی باشد.به بچهها بگوییم گوشی من است چند روزی دست خودمان باشد بعد بهش بدهیم و حق هم ندارد که آن را وسیله خود تلقی کند. وباید با بچهها منطقی صحبت کنیم.
انتهای پیام/
بازدیدها: 98