یکی از کلیساهای بزرگ آلمان تصمیم گرفته علیه تظاهرات ضداسلامی واکنش نشان دهد.
کلیسای بزرگ شهر کلن آلمان اعلام کرد در اعتراض به تظاهرات ضد اسلامی، به هنگام برگزاری این تظاهرات، چراغ های کلیسا را خاموش می کند. این اقدام به نشانه اعتراض و مخالفت با خواسته های شرکت کنندگان در این تظاهرات انجام می شود. تظاهرات بعدی ضداسلامی ها قرار است روز دوشنبه آینده برگزار شود. قبل از این سالن اوپرای شهر دریسدن آلمان نیز در اعتراض به تظاهرات ضد اسلامی به هنگام برگزاری تظاهرات، چراغ های خارجی خود را خاموش کرد.
این تظاهرات ها توسط گروهی با عنوان جنبیش پگیدا برگزار می شود. شرکت کنندگان در تظاهرات پگیدا علیه اسلام و مهاجران خارجی در آلمان اعتراض می کنند و نسبت به اسلامی شدن آلمان هشدار می دهند. تظاهرات بعدی آنها روز دوشنبه آینده است. این تصمیم کلیسای بزرگ کلن با استقبال احزاب و سیاستمداران آلمانی روبه رو شد. “رولف موتسنیش” نائب رئیس فراکسیون پارلمانی حزب سوسیالیست دموکرات در این باره گفت: کمپین خاموشی نشانه خوب و بسیار صحیحی است. این حزب هم اکنون کابینه ائتلافی در آلمان مشارکت دارد.
“نوربرت روتگن” رئیس کمیته امور خارجی در پارلمان آلمان هم گفت: من به عنوان یک کاتولیک و سیاستمدار از این نشانه واضح و مرزبندی شفاف توسط کلیسا خوشحالم. رئیس این کلیسا نیز گفته است که خاموشی را با الگوبرداری از خاموشی سالن اوپرا انجام داده است. جنبش پگیدا (ملی گرایان اروپایی مخالف اسلامی شدن غرب) در اکتبر 2014 شکل گرفت و دوشنبه هر هفته تظاهرات خود را برگزار می کنند.
در آخرین تظاهرات این گروه در شهر دریسدن آلمان 17 هزار و 500 نفر مشارکت کردند. در مقابل روز به روز بر تعداد افرادی که در تظاهرات مخالفان این جنبش حاضر می شوند اضافه می شود. آنگلا مرکل صدراعظم آلمان هم در جدیدترین سخنرانی هایش علیه جنبش پگیدا موضع گیری کرده بود. آلمان 80 میلیون نفر جمعیت دارد که حدود 6.2 میلیون نفر (7.7 درصد) آنها شهروندان خارجی هستند. همچنین از جمعیت 80 میلیونی آلمان حدود 19 درصد از خانواده مهاجر هستند یا خود مهاجر بوده اند. دویچه وله اضافه کرد: شعار و هدف اصلی “پگیدا” ظاهرا همان مخالفت با “اسلامی شدن” کشورهای اروپایی است، اما حضور دستههای افراطی و نئونازیها در تظاهرات آنها ظن گرایش قوی ضد خارجی در این جنبش را مورد توجه قرار داده است. با اینحال درباره ماهیت این جنبش و انگیرههای حامیان آن در میان تحلیلگران آلمانی اختلافنظر وجود دارد.
بازدیدها: 177