دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در همایش طرح طلایهداران امر به معروف و نهی از منکر گفت: وظیفه معاونتهای تشکلهای مردمی کشور، انتخاب نیروهای متدین در چارچوب و گزینش دقیق است که در قالب گروههای امر به معروف و نهی از منکر ناحیه، منطقه، شهرستان و استان سازماندهی میشوند.
به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر مرکز، همایش همزمان و سراسری طرح طلایهداران امر به معروف و نهی از منکر در سالن اجتماعات ستاد مرکز، در دو نوبت صبح و عصر از طریق ویدئو کنفرانس در تهران و ۳۱ استان کشور برگزار شد.
در این همایش که حجتالاسلام والمسلمین سید احمد زرگر، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر و معاون و مدیریتهای تابعه تشکلهای مردمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر حضور داشتند با مسئولین اجرای طرح تذکر لسانی استانهای کشور و معاونین تشکلهای مردمی شهرستانها، از طریق ویدئو کنفرانس به تشریح دستورالعمل طرح طلایهداران امر به معروف و نهی از منکر و دستورالعمل اجرایی تشکیل کارگروههای امر به معروف و نهی از منکر به گفتگو و تبادل نظر پرداختند و در پایان نیز به سؤالات و ابهامات مسئولان تشکلهای مردمی و تذکر لسانی پاسخ دادند.
حجتالاسلام والمسلمین سید احمد زرگر در این همایش طبق فرمایش مولای متقیان علی (ع) که فرمودند ستونهای استوار دین، اجتماعات پر شور مسلمین و نیروهای ذخیره دفاعی، عموم مردم هستند، گفت: در طول تاریخ مخصوصاً تاریخ انقلاب تجربه نشان داده هر جا که از مردم استفاده کردهایم موفق بودهایم.
وی در ادامه افزود: نقش اساسی مردم در رابطه با فریضه امر به معروف و نهی از منکر، روشن و بدیهی است و در اصل هشتم قانون اساسی نیز به صراحت نقش مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دولت، مشخص شده است و همچنین در بخشی که دولت نسبت به مردم را بیان کرده، بسترسازی دولت برای مردم در خصوص امر به معروف است که این بار هم مردم نقش دارند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، ضمن تشکر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و به ویژه کمیسیونهای فرهنگی، حقوقی و قضائی مجلس، در ارتباط با تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر خاطر نشان کرد: خدا را شاکریم که در رابطه با نعمت امر به معروف و نهی از منکر، وظیفهای بر عهده ما و به خصوص معاونت تشکلهای مردمی ستاد احیاء مرکز که عهدهدار نقش مردمی این وظیفه هستند گذاشته است، البته سایر معاونتهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر مانند معاونتهای وزارتخانهها، سازمانهای نظامی و قضائی و فرهنگی نیز به کمک یکدیگر در جهت تحقق این فریضه الهی انجام وظیفه مینمایند.
وی با اشاره به طرح طلایهداران معروف که در آن نقش مردم پر رنگتر شده اظهار داشت: پیش از این در بسترهای دیگر از نیروهای مردمی استفاده میکردیم و اکنون در این بخش با گزینش، آموزش، سازماندهی و بکارگیری نیروهای مردمی در قالب گروههای تذکر لسانی بهره میگیریم.
زرگر با تأکید بر انتخاب صحیح گروههای تذکر لسانی با هدف صرفاً گفتن و رفتن که بسیار اثرگذار است و همچنین درگیری بوجود نخواهد آمد تصریح کرد: وظیفه معاونتهای تشکلهای مردمی کشور، انتخاب نیروهای متدین در چارچوب و گزینش دقیق است که در قالب گروههای امر به معروف و نهی از منکر ناحیه، منطقه، شهرستان و استان سازماندهی میشوند.
وی در پایان، به نقش فرهنگسازی، تبلیغات محیطی و ارزیابی اشاره کرد و گفت: آموزش نیروها و فرهنگسازی با برنامهریزی، توجیه افراد تأثیرگذار، جلسات با مسئولان استانی ارزیابی و نظرسنجی از عملکرد و نتایج کار گروهها، وظایفی است که باید به نحو احسن انجام شود تا امر به معروف و نهی از منکر که جزو وظایف ذاتی پیامبران و ائمه اطهار علیهمالسلام است را به عنوان جانشینان خدا و ائمه (ع) بتوانیم تحقق ببخشیم.
شایان ذکر است: در نوبت عصر این همایش، ۴ کارگروه تخصصی از استانهای کشور با موضوع تبلیغات، شناسایی، جذب و گزینش، آموزش، سازمان و سازماندهی اعضاء گروههای امر به معروف و نهی از منکر و به کارگیری این گروهها، برگزار شد و برنامههای ابلاغی معاونت تشکلهای مردمی، تشریح و کارگروهها توجیه شدند.
بازدیدها: 22