روزشمار دفاع مقدس (۲ تیر)

۵۸/۰۴/۰۲

ادعای امیر انتظام مبنی بر لزوم استفاده از تکنسینهای امریکایی در ایران.

تصمیم ارتش آمریکا مبنی بر تکشیل سپاه ۱۱۰ هزار نفری برای مداخله سریع در نقاط آشوب‌زده جهان از جله چاههای نفت در خلیج فارس.

صدام در پیامی به آیت‌الله صدر: نمی‌گذارم تجربه ایران در عراق تکرار شود و آیت‌الله صدر تبدیل به امام صدر شود.

۲۷ افسر و درجه‌دار با کمک ۲۵۰ سرباز در صدد بودند که حکومت جمهوری اسلامی را سرنگون کرده، نام ژنرال احمد مدنی نیز در این لیست دیده می‌شود.

تداوم عملیات خرابکارانه گروه‌های موسوم به خلق عرب در خوزستان از جمله به آتش کشیدن انبار سازمان آب و برق و مخابرات خرمشهر برای سومین بار ؛ دستگیری رئیس انبار مخابرات خرمشهر به اتهام آتش زدن این انبار ؛ دستگیری شش جاسوس عراقی در خوزستان توسط سپاه پاسداران ؛ بازتاب حوادث خرمشهر در بخش عربی رادیو ریاض .

درخواست آیت الله شبیر خاقانی از مردم استان برای حفظ آرامش و کنترل احساسات ؛ تفسیر رادیو لندن درباره بازتاب سخنان آیت الله خلخالی در خوزستان و اختلاف مدنی ـ شبیر ؛ مصاحبه تلفنی آیت الله خلخالی درباره اظهارات قبلی خود در مورد تجزیه‌طلبی و تأکید بر مقابله با آن .

سخنرانی آیت الله شبیر خاقانی در مسجد امام صادق ( ع ) خرمشهر و تأکید بر حفظ اخوت و حقوق اسلامی ، نفی جدایی عرب و عجم ، محکومیت ضد انقلاب و دفاع از حقوق همه قومیت‌ها و اقلیت‌ها .

تشریح چگونگی و علل آغاز حوادث خرمشهر در شماره امروز کیهان .

کشف و ضبط انبار بزرگ مهمات و سلاح سازمان چریک‌های فدایی خلق در مجیدیه تهران ؛ اطلایه دفتر دادستانی انقلاب اسلامی تهران در این باره ؛ سخنگوی سازمان مزبور گفت : ما یک سازمان سیاسی ـ نظامی هستیم و داشتن سلاح را حق مسلم خود می‌دانیم .

اطلایه سازمان مجاهدین خلق ایران با عنوان « اخطار مجاهدین خلق ایران درباره احتمال صرف‌نظر کردن دادگاه انقلاب از اعدام دو تن از جلادان ساواک ( تهران و آرش ) و متهم کردن نظام به قصد ایجاد دستگاه امنیتی و اطلاعاتی جدید به کمک عناصر ساواک .

اطلاعیه جامعه روحانیت تهران درباره قانون اساسی جدید و نحوه تصویب آن : جامعه ما قانون اساسی را می‌خواهد که بیانگر راه و برنامه انقلابش و آرمان‌های جهاد خونینش باشد … تنها راه شرعی و عاقلانه و انقلابی تصویب قانون اساسی جدید پس از بررسی دقیق توسط خبرنگاران و نظرخواهی عمومی می‌باشد .

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از بانوان لنگرود و پاسداران انقلاب اسلامی همدان درباره اهمیت معنوی و پاسداری از انقلاب اسلامی و حکم قتل پاسداری که برادرش را کشته است .

پاسخ امام خمینی به تلگرام تبریک لئونید برژنف رهبر شوروی به مناسبت برپایی جمهوری اسلامی در ایران .

ادامه جنگ تبلیغاتی عراق و ایران با درج تفسیری در روزنامه اطلاعات تحت عنوان “ عربده‌های کینه‌توزانه بعثی‌ها از حلقوم روزنامه الثوره شنیده می‌شود ” و تحلیل روزنامه کیهان با عنوان “ سالت ـ ۲ ، کنترل سلاح‌های هسته‌ای یا جنبش‌های مردمی ” و طرح این سؤال که چرا عراق همیشه در جهت منافع امپریالیسم حرکت کرده است .

انور سادات لایحه‌ای برای دادن حق پناهندگی سیاسی به شاه سابق و خانواده‌اش در مصر تسلیم پارلمان آن کشور کرد .

۶۰/۰۴/۰۲

کشف توطئه ضدانقلاب برای تصرف کمیته‌های تهران.

۶۱/۰۴/۰۲

گزارشی از تحرکات نیروهای عراق و اقدامات مهندسی آنها برای تحکیم مواضع، در محورهای مختلف جبهههای جنوب. ورود ۴۵ دستگاه خودرو حامل مهمات، سوخت، تانک و نفربر از مرز کویت به عراق.

مندرجات روزنامه “الجمهوریه” عراق در توجیه عقب نشینی ارتش این کشور: «این عقب نشینی آزمایش سختی برای روشن شدن ماهیت ایران است؛ حمایت شاذلی قلیبی از عقب نشینی عراق.

حکومت صهیونیستی پس از تثبیت مواضع اشغال شده در جنوب لبنان، آتش بس یک طرفه اعلام کرد. امریکا از این اقدام صهیونیستها حمایت کرد.

مشاور کاخ سفید اعلام کرد که با وجود حمله اسرائیل به جنوب لبنان، دولت امریکا از کمکهای خود به اسرائیل نخواهد کاست. یونایتدپرس: اسرائیل حضور نیروهای سازمان ملل در جنوب لبنان را نمیپذیرد و تنها با استقرار نیروهای امریکایی و چند کشور غربی موافق است.

۶۶/۰۴/۰۲

طرح قطعنامه شورای امنیت برای خاتمه دادن به جنگ (۵۹۸)

استقبال عراق از طر قطعنامه شورای امنیت.

مفاد پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل تهیه شده و در ۹ ماده می‌باشد. (۵۹۸)

چین، شوروی، فرانسه، انگلستان و آمریکا آماده‌اند هر دو کشور در حال جنگ (ایران – عراق) را در صورت عدم اتمام ۰۲/۰۴/۶۶

۶۷/۰۴/۰۲

طه یاسین رمضان: به منظور آزادسازی کامل خاک عراق ظرف روزهای آینده شاهد پیروزیهای جدیدی خواهیم بود.

آمادگی رئیس مجلس شورای اسلامی ایران برای گشودن راه تفاهمی با رهبران عراق

اهداف احتمالی مطروحه آمریکا برای حمله به ایران: ۱– انهدام تاسیسات سپاه در ابوموسی ۲- انهدام تاسیسات فارسی ۳- تاسیسات لارک ۴- پایگاه دریایی بندرعباس

سیاست اصلی ژاپن حفظ و ادامه روابط با جمهوری اسلامی ایران است.

آنتونی پارسونر: قطعنامه ۵۹۸ بیشتر به نفع عراق بود. سازمان ملل باید بطور علنی موضع بی‌طرفانه‌تری را اتخاذ کند.

بازدیدها: 216

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *