روزشمار دفاع مقدس (۲۰ فروردین)

خانه / انقلاب و دفاع مقدس / دفاع مقدس / روز شمار دفاع مقدس / روزشمار دفاع مقدس (۲۰ فروردین)
۵۸/۰۱/۲۰

اعلام یک قطعنامه توسط کشورهای عربی از جمله عراق علیه مصر بخاطر قرارداد با اسرائیل.

آرامش در مناطق ترکمن نشین : درخواست مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از دولت مبنی بر تضمین امنیت برای آغاز فعالیت مدارس در منطقه ؛ درخواست استاندار مازندران از کسبه و بازار به آغاز فعالیت ؛ آزادی ۶۶۱ نفر از افراد ترکمن و غیر ترکمن بازداشتی به دست نیروهای مسلح ؛ درخواست غیرمنتظره دولت موقت از افراد کمیته های شهرهای آزادشهر ، مینودشت و کلاله به عدم دخالت در امور امنیتی و انتظامی شهر ؛ تلاش هیأت اعزامی وزارت کشور برای تشکیل شورای امور شهر گنبد با شرکت چهار نماینده از قشرهای مختلف مردم . از سوی دیگر ، نشانه های بقای بحران در اطلاعیه ” کانون زنان ترکمن صحرا ” : نمی توان صدای هیچ ملتی را در گلو خفه کرد ؛ جنبش قهرمانانه خلق ترکمن گواه این مدعا است .

گزارش خبرگزاری فرانسه از مصاحبه عزالدین حسینی با هفته نامه ” امید ایران ” درباره ارتباط کناره گیری سرلشکر قره نی با ناآرامیهای سنندج .

تظاهرات حدود ششصد نفر از نظامیانی که در مقاومت پادگان سندج شرکت نکردند در مقابل استانداری کردستان و درخواست تضمین مطمئن برای بازگشت به سرکار خود ؛ از جمله بازگشت سرهنگ صفری ( فرمانده پیشین لشکر ۲۸ کردستان ) و تخلیه پادگان از پاسداران اعزامی .

شکل گیری تدریجی جریانهای سیاسی اجتماعی به صورت ناامنی اجتماعی ، اختلافهای مذهبی ، درگیری قومی و تحریکهای تجزیه طلبانه در سیستان و بلوچستان .

تحصن پاسداران انقلاب اسلامی ارومیه در دادگستری این شهر در حمایت از تصفیه کامل هیأت رئیسه شورای انقلاب و مجاهدین ارومیه ؛ تعیین تکلیف اموال مقامهای فاسد رژیم گذشته ؛ رسیدگی به وضع زندانیان ؛ برچیدن بساط فروش اسلحه در شهر ؛ برکناری مقامهای به جای مانده از رژیم گذشته ؛ تعیین تکلیف اسلحه ، مهمات و اموالی که در زمان انقلاب به دست افراد غیرمجاز افتاده است .

تیراندازی مشکوک در خیابان نیروی هوایی تهران از ساعت ۳ تا ۴ بامداد ؛ کیهان : با تمام تلاش برای شناسایی و دستگیری عامل تیراندازی ، معلوم نشد چه کسی باعث این بلوا شده است .

درخواست سازمان وحدت افریقا از دولت جمهوری اسلامی ایران و سایر اعضای اوپک مبنی بر تحریم فروش نفت به افریقای جنوبی .

ابراز ناراحتی کشورهای آلمان غربی ، انگلستان ، آمریکا ، اسپانیا ، بلژیک ، هلند ، فرانسه و همچنین دبیر کل سازمان ملل ، صدرالدین آقاخان و مشاور ویژه دبیر کل از اعدام امیرعباس هویدا .

گزارش محرمانه سفارت آمریکا در تهران با امضای ناس درباره موضوعهای مطرح شده در ملاقات با امیر انتظام ( سخنگوی دولت ) ؛ ناس : ایالات متحده علاقه مند است روابط خود را با ایران به حالت عادی برگرداند . علی رغم تغییرات انقلابی در ایران منافع مشترک می تواند پایه های روابط خوبی در آینده باشد .

امیر انتظام : دولت موقت نیز همچنان خواهان روابط خوبی با آمریکاست و این تمایل را به طور علنی اظهار داشته است .

آسوشیتدپرس : دولت آمریکا که امیدوار است بتواند روابط خود را با دولت انقلابی ایران بهبود بخشد ، سفیر پیشین خود در ایران را که روابط نزدیکی با شاه داشت برکنار کرده است . برژینسکی : ما تا حد امکان برای همکاری با حکومت ایران تلاش خواهیم کرد و اعزام ناوگانهای آمریکا به اقیانوس هند به کشورهایی که به ما بستگی دارند قوت قلب و اطمینان خاطر تازه ای داد و به دیگران ثابت کرد که اگر منافع حیاتی آمریکا اقتضاء کند در توسل به زور درنگ نخواهیم کرد .

گزارش یونایتدپرس و خبرگزاری فرانسه از تلاش آمریکا برای ایجاد پایگاههای جاسوسی در خاک ترکیه و دوبی به جای پایگاههای از دست داده در ایران جهت جاسوسی بر ضد شوروی . نگرانی وزیر دفاع آمریکا( براون ) از ناتوانی این کشور برای حضور سریع در منطقه خلیج فارس به هنگام وضعیت بحرانی ، همچنین نگرانی اداره بودجه کنگره آمریکا درباره زمان بندی حضور دو لشکر ضربتی چترباز ۸۲ و ۱۰۱ هوابرد و یک لشکر مکانیزه .

۵۹/۰۱/۲۰

برنامه‌ریزی برای حملات هوایی آمریکا به ایران.

درخواست رسمی آمریکا از جامعه اقتصادی اروپا جهت حمایت از تحریم آمریکا علیه ایران.

صدام: عراق آماده و مجهز است تا برای دفاع از حاکمیت و افتخار خود به جنگی دست بزند.

بنی‌صدر: تشکیل ستاد نیروهای مسلح برای مقابله با هر تجاوز.

۶۲/۰۱/۲۰

انفجار، سفارت آمریکا در بیروت را با خاک یکسان کرد.

۶۳/۰۱/۲۰

معاون وزارت خارجه آمریکا در امور خاورمیانه: آمریکا انجام یک حمله گسترده به جزیره خارک را ناممکن نمی‌داند.

۶۴/۰۱/۲۰

بنقل از منابع دیپلماتیک عرب در قطر و بحرین دبیرکل سازمان ملل سرگرم تهیه یک طرح ۸ ماده‌ای می‌باشند. این طرح در بر گیرنده پایان فوری جنگ شهرها پایان حملات هوایی علیه خطوط کشتیرانی در خلیج فارس، تضمین امنیت پرواز هواپیماهای مسافربری در منطقه، استقرار یک آتش بس و برآورد خسارات جنگی در هر دو کشور و تعیین تدابیری با هدف کشاندن دو کشور متخاصم بر سر میز مذاکره می‌باشد.

۶۶/۰۱/۲۰

عملیات کربلای ۹

دیدار یک هیئت روسی به سرپرستی معاون اول صدر هیات رئیسه شوروی از بغداد و ملاقات با صدام.

بازدیدها: 487

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *