۵۹/۰۴/۲۸
فرمانده سپاه قصر شیرین: پس از شکست کودتا اوضاع در مرز آرام شده است
بختیار: اقدامات آینده علیه انقلاب بصورت گستردهتر منظمتر و با شدت بیشتری انجام میشود.
۶۱/۰۴/۲۸
پاتک سه تیپ در منطقه عملیاتی؛ در محور تیپ ۱۷ قم نیروهای عراقی با تحمل ۵۰۰ کشته و زخمی و انهدام ۱۰ تانک مجبور به عقبنشینی شدند. فرمانده قرارگاه کربلا در جلسه فرماندهان یگانهای عملیاتی ضمن قدردانی از سرعت عمل یگانها، از فرماندهان خواست از درگیری از راه دور بپرهیزند و دشمن را در حملات خود غافلگیر کنند.
واگذاری یگانهای جدید به قرارگاه فتح برای تداوم عملیات.
حمله نیروهای عراقی در منطقه دهلران: دشمن با تحمل ۸ کشته و ۱۵ اسیر ناگزیر به عقب گریخت.
عملیات نفوذی(غدیر) نیروهای خودی در منطقه میمک: ۱۰۰تن از نیروهایدشمن کشته یا زخمی شدند. در بمباران شهرهای ایلام و خرمآباد، ۱۱ تن شهید و ۱۲۸ تن مجروح شدند، یک هواپیمای عراقی به وسیله جنگندههای خودی در جنوب مهران سرنگون شد. در گلولهباران شهرهای آبادان و خرمشهر ۲ تن شهید و ۲۰ تن مجروح شدند. پاکسازی جاده صائیندژ به تکاب و آزادی ۱۸ روستا در این محور. فرماندار میاندوآب: این محور حدود سه سال در دست نیروهای ضدانقلاب بود.
عملیات مشترک نیروهای خودی در روستای “قاضیآباد” در محور مهاباد ـ پسوه: ۱۰ تن از نیروهای حزب دمکرات کشته یا مجروح شدند. در جاده نقده ـ اشنویه یک خودرو ارتش هدف حمله افراد حزب دمکرات قرار گرفت و ۳ تن از نیروهای ارتش به شهادت رسیدند و ۳ تن نیز مجروح شدند.
دادستانی انقلاب اسلامی مرکز، نشریه “نامه مردم” ارگان حزب توده را توقیف کرد. مخالفت صریح با قوانین شرع اسلام و ایجاد خط انحرافی در مقابل سیاست “نه شرقی نه غربی” از دلایل توقیف این روزنامه ذکر شده است.
در دو روز گذشته ۴۸ تریلر حامل مهمات و ملزومات نظامی از مرز کویت به عراق وارد شده است.
نشریه هرالدتریبون: حمله ایران نگرانی اندکی را در سازمان ملل برانگیخته است. مردم ایران معتقد هستند که حق آنان در جنگ، ۲۲ ماه به وسیله دنیا و رسانههای گروهی نادیده گرفته شده است.
مقاله نشریه “وال استریت ژورنال” درباره مواضع قدرتهای بزرگ در جنگ ایران و عراق و تشریح روابط ایران و شوروی: «هر دو ابر قدرت از احتمال پیروزی یک ایران انقلابی بر صدام سوسیالیست بعثی وحشت دارند.» این نشریه با برشمردن اختلافات ایران و شوروی افزود: علیرغم غرب ستیزی آیتالله خمینی، شوروی از مواضع شدید ضد کمونیستی ایران شدیداً ناخشنود است.
۶۳/۰۴/۲۸
سفر وزیر خارجه آلمان غربی به ایران.
۶۴/۰۴/۲۸
پرداخت ۲۹ میلیارد دلار در اختیار رژیم عراق از سوی عربستان و امیرنشینهای جنوب خلیج فارس
دیدار سعود الفیصل از ایران.
۶۵/۰۴/۲۸
اقدامات مهندسی، شناسایی، تقویت یک گردان زرهی و اجرای آتش توپخانه به وسیله ارتش عراق و بمباران مواضع خودی به وسیله هواپیماهای عراقی در منطقه فاو. انهدام یک ناوچه غرق شده مورد استفاده کمین دشمن در خورعبدالله توسط قرارگاه نوح. شهید یا مجروح شدن ۲۶ نیروی خودی در حمله نیروهای ضدانقلاب در حوالی پیرانشهر. استاندار کردستان: حزب دمکرات کردستان در دو جبهه سیاسی و نظامی فعال است؛ در جبهه نظامی به پایگاههای خودی حمله میکند و در جبهه سیاسی سعی میکند باب مذاکره را با جمهوریاسلامی ایران باز کند. امام خمینی در دیدار با مسئولان سیاسی – نظامی کشور: حفظ اسلام از حفظ احکام اسلام بالاتر است. شما در جبههها هیچ نگذارید آرامش پیدا کند دشمن … باید همه ملت ایران در این امر شرکت داشتهباشند… اگر یک روز ما اتکای خودمان را از خدا برداشتیم و روی نفت گذاشتیم، یا روی سلاح گذاشتیم، بدانید که آن روز، روزی است که ما رو به شکست خواهیم رفت… شاهحسین برای نزدیککردنعراق و سوریه وارد بغداد شد. وزیر اطلاعات عراق: تا زمانی که سوریه با تهران همکاری میکند، آشتی مجدد بین عراق و سوریه امکان ندارد. اکونومیست: عراق برای مقابله با فشار نظامی ایران در تلاش است تا از اسرائیل هواپیماهای بدون خلبان و اسلحه دریافت کند. آخرین تحولات بازار نفت و افزایش تولید نفت عربستان؛ یک کارشناس اوپک: عربستان با افزایش تولید در پی یک اقدام سیاسی برای تحت فشار قرار دادن ایران است.
۶۶/۰۴/۲۸
آغاز عملیات نامنظم رزمندگان قهرمان اسلام با عنوان فتح هشت در شمال استان موصل آغاز شد . عملیات چریکی فتح ۸ با رمز مقدس ” یا رسول الله ( ص)” صورت پذیرفت . این عملیات در عمق ۱۵۰ کیلومتری خاک عراق و با هدف پاسخگویی به بمباران شیمیایی و تخریب روستاهای کرد نشین توسط عراق، برنامه ریزی شده و به اجرا درآمد.
بحران ایران و فرانسه: سخنگوی فرانسه گفت امیدوار است بحران ایران و فرانسه منطبق با کنوانسیون ۱۹۶۱ ژنو حل و فصل شود
۶۷/۰۴/۲۸
حمله عراق پس از بیست و چهار ساعت از زمان پذیرش قطعنامه از سوی جمهوری اسلامی ایران
بازدیدها: 119