چرا امام زمان﴿عجل الله تعالی فرجه الشریف﴾، هنگام ظهور، کتاب‌ھای پیامبران پیشین را به همراه خواهد آورد؟

خانه / قرآن و عترت / عترت / ستارگان هدایت / امام زمان (عجل الله تعالی فرج الشریف) / چرا امام زمان﴿عجل الله تعالی فرجه الشریف﴾، هنگام ظهور، کتاب‌ھای پیامبران پیشین را به همراه خواهد آورد؟

کتاب‌های آسمانی به صورت صحیح و تحریف ‌نشده نزد ائمه اطهار(علیهم السلام) وجود دارد. بدیهی است اکنون نیز نزد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است.

خلاصه پرسش:
چرا امام زمان﴿عجل الله تعالی فرجه الشریف﴾، هنگام ظهور، کتاب‌ھای پیامبران پیشین را به همراه خواهد آورد؟
پرسش:
ھنگام ظھور امام زمان﴿عجل الله تعالی فرجه الشریف﴾، ھمراه آوردن کتاب‌ھای انبیای پیشین چه معنایی دارد؟
پاسخ اجمالی:
کتاب‌های آسمانی به صورت صحیح و تحریف ‌نشده نزد ائمه اطهار(علیهم السلام) وجود دارد. بدیهی است اکنون نیز نزد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. در این‌باره در روایتی می‌خوانیم:
حسين بن ابی‌العلاء می‌گويد: امام صادق(علیهم السلام) فرمود: «براستى در نزد من جفر ابيض است»، گفتم: آن، چه چيزی است؟ فرمود: «زبور داود، تورات موسى، انجيل عيسى، صُحُف ابراهيم، احكام حلال و حرام و مصحف فاطمه(سلام الله علیها). معتقد نيستم كه در آن قرآنى باشد، با اين حال؛ آنچه مردم راجع به آن به ما نياز دارند، در آن هست و ما به احدى نياز نداريم. آن‌قدر جامع است كه در آن حكم مجازات به يک تازيانه، نصف تازيانه، ربع تازيانه و غرامت خراش هم درج است. پیش من است جفر احمر»، گفتم: در جفر احمر چيست؟ فرمود: «سلاح است و آن‌را تنها براى خون باز می‌كنند، صاحب شمشير آن‌را باز می‌كند براى كشتن».[1]
بنابراین:
اولاً؛ تمام اینها کلام خداوند و مقدس هستند و از همان زمان دست به دست به کسی که شایسته‌ترین بود می‌رسید. با توجه به این‌که کتاب‌های ادیان آسمانی برای همگان – بویژه اهل کتاب – جذابیت دارند، همراه داشتن آن توسط امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) می‌تواند آنان را برای پذیرش دعوت الهی مشتاق کند.
ثانیاً؛ بشریت بتواند پیام دقیق تمام پیامبران را به خوبی درک کند که تنها با عرضه چنین کتاب‌هایی امکان‌پذیر است.
ثالثاً؛ همان‌طور که در روایت بالا اشاره شد، ممکن است یکی از منابع علوم ائمه اطهار(علیهم السلام) همین کتاب‌های آسمانی تحریف نشده باشند.

[1]. کلینی، محمد بن یعقوب، الكافی، ج ‏1، ص 240، تهران، دار الکتب الاسلامية، چاپ دوم‏، ‏1362ش‏.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *