باب‌الجواد راه ورودی به قلب توست

خانه / مطالب و رویدادها / باب‌الجواد راه ورودی به قلب توست

«فاطمه نانی‌زاد» از شاعران جوانی است که در سرودن شعر، ذوق و قریحه بسیار دارد، …

البته در میان انبوه اشعار این بانوی شاعر، یک اثر زیبا و دلنشین نیز چشم نوازی می‌کند که البته در فضایی متفاوت قرائت شده است.
وی چند سال پیش در دیدار سالیانه شاعران با رهبر معظم انقلاب در نیمه ماه مبارک رمضان، غزل کوتاهی را تقدیم وجود مقدس حضرت علی بن موسیالرضا(علیه السلام)کرد

بابالجواد

که البته رهبر فرزانه انقلاب نیز خطاب به وی فرمودند: «حیف می‌شد اگر این شعر را نمی‌خواندید.»همزمان با فرا رسیدن روز زیارتی امام رضا(علیه السلام) سراغی از این شاعر جوان گرفتیم و از حال و هوای سرودن شعرش پرسیدیم که این چنین گفت: شعر سرودن برای ائمه هدی(علیه السلام) عرض ارادتی کوچک از سوی شاعر به ساحت با عظمت این بزرگواران است و البته برای همین قضیه نیز دعوت می‌شوی. وی ادامه داد: همیشه در دلم آرزو داشتم که شعری درباره امام رضا(علیه السلام) بگویم که زبان حال انبوه زائران ایشان باشد که از راه‌های دور و نزدیک به آستان بوسی ایشان می‌آیند و البته این لطف بی‌نهایت از سوی امام هشتم(علیه السلام) نصیب این حقیر شد و غزلی برای حضرت سرودم.
نانی‌زاد درباره قرائت شعر خود در محضر مقام معظم رهبری نیز اظهار داشت: چند سال پیش در دیدار سالیانه شعر با رهبر انقلاب اسلامی این غزل را به ساحت قدسی حضرت رضا(علیه السلام) تقدیم کردم که البته ایشان هم اظهار لطف کردند.
وی با بیان اینکه در شعرش به حس زائران توجه داشته است، افزود: در این غزل حس و حال رهایی زائران را ترسیم کردم که هر وقت به حرم امام رضا(علیه السلام) وارد می‌شوند از غم و غصه‌ها آزاد می‌شوند، دست خالی می‌روند و دست پر بر می‌گردند.
نانی‌زاد تأکید کرد: در بیت دیگری از این غزل به عظمت و بزرگی بی‌انتهای ثامن‌الحجج(علیه السلام) اشاره داشتم که خورشید هر شب به پای بوسی ایشان می‌رود و هر فرشته‌ای که به حرم ایشان می‌آید، برای بازگشت به آسمان اکراه 
دارد. این شاعر جوان با بیان اینکه برای ورود به قلب امام رضا(علیه السلام) باید اذن ورود بخواهیم، تصریح کرد: امام رضا(علیه السلام) توجه ویژه و ارادت قلبی نازنینی به فرزندشان امام جواد(علیه السلام) دارند و از همین رو برای ورود به قلب مهربان ایشان باید به امام جواد(علیه السلام) متوسل شویم و ایشان را واسطه قرار دهیم که بی‌تردید دست ما رد نخواهد شد، از این رو بیت پایانی غزل را با همین مضمون ارزشمند تمام کردم.

منبع : عقیق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *